Versier je huis in de beste minimalistische stijl

De minimalistische stijl is de favoriet van mensen die voortvloeien uit de elegantie van de eenvoudige. Dit is waar de basisaspecten van design worden weerspiegeld in termen van ruimtelijkheid en orde, continuïteit en strikte beeldregels die samen resultaten opleveren waar u dol op zult zijn.

Dit type ontwerp kan zonder twijfel het beste worden overgelaten aan de interieurarchitecten die u helpen elke ruimte te richten op het basisprincipe van minimalisme; minder is meer.

De kamer

Een van de belangrijkste elementen van uw huis is ongetwijfeld de woonkamer, de sociale ruimte en de vergaderruimte met vrienden en / of familie of gewoon om een ​​dagje ontspannen in uw eigen huis door te brengen, dus het is belangrijk dat deze ruimte comfortabel gezellig en zeer stijlvol.

Allereerst, en als de koning van meubels hebben we de bank, het is raadzaam dat deze groot en ergonomisch is, waardoor hij stijl krijgt met enkele kussens. De onfeilbare salontafel kan nuttiger worden dan u denkt, u kunt een aantal tijdschriften van uw interesse plaatsen en zeer eenvoudige designobjecten die een uniek tintje geven aan de kamer, een multifunctionele tafel als eettafel bespaart ruimte en geeft een verfijnde toets en minimalisme.

Zonder decoratie

Je moet voorzichtig zijn met het gebruik van de schilderijen, het is essentieel om een ​​schilderij te hebben dat een echt kunstwerk is, maar wees voorzichtig met het opladen van de ruimte met veel decoratie. Het gebruik van tafellampen als vloerlampen geeft een belangrijke rol bij het verlichten van de ruimte. Onthoud dat zonder goede verlichting de kamer niet gezellig zal zijn. In de hoeken van de kamers kun je een natuurlijke plant in een strategische creatieve pot plaatsen, om het concept van een gezellige ruimte te behouden.

Eetkamer

Het ontwerp van deze ruimtes is in de loop van de tijd geëvolueerd en architecten zijn erin geslaagd hun concept steeds meer te laten evolueren, ook met culturele veranderingen in de samenleving. Vroeger was de eetkamer volledig gescheiden van de woonkamer en nu gaat het er altijd om deze twee ruimtes in dezelfde omgeving te integreren, soms zonder enige vorm van indeling en soms met zeer subtiele vormen van scheiding.

De keuken

Orthogonale vormen zijn een fundamenteel kenmerk van een modern ontwerp, dus u kunt dit principe niet over het hoofd zien. Van het eigen ontwerp van de keuken, meubels, vaatwasser en andere tot accessoires zoals stoelen.

Vermijd alle soorten decoratie en het overdreven gebruik van kleuren binnen het ruimtedesign.

De vierde

Het bed moet altijd parallel zijn aan het raam en daarnaast het onfeilbare nachtkastje. Probeer de zaken altijd op orde te houden, de stoornis veroorzaakt stress.

Het is niet gepast om de kamer op te laden met meubels, hoe meer vrije ruimte je hebt, hoe beter. Probeer laagstaande meubels te krijgen om je spullen te ordenen, zoals een boekwinkel of waarom niet, een meubel waar je je schoenen kunt ordenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *