Hoe u kleur in uw huis kunt inbouwen zonder de muren te schilderen

We weten het, wanneer u gehuurd woont, is het niet altijd mogelijk dat onze ruimtes eruit zien alsof we huurders en interieurontwerpers hebben ingehuurd. Over het algemeen hebben de te huren appartementen muren die in vrij algemene tinten zijn geverfd, die bij alles passen en ons liefhebbers van kleuren en paletten met veel tinten behoorlijk van streek maken omdat ze ons verlangen naar kleur niet kunnen kalmeren.

Laat kunst spreken

Schilderijen, foto’s, posters, ornamenten, sculpturen, laten we de nieuwe afdeling kunstvoorwerpen vullen in onze favoriete kleuren die er prachtig uitzien op witte muren, zoals in een kunstgalerie.

Gekleurde apparaten

Keukens, zoals badkamers, kunnen ruimtes zijn waar het niet gemakkelijk is om kleur te injecteren, vooral als de coatings niet te kleurrijk zijn.

Textiel gebruiken

Stoffen zijn een perfect voertuig om kleur in al onze ruimtes op te nemen. Laten we ze gewoon of met een patroon gebruiken, zodat ons huis niet een saaie versie wordt van wat we echt graag hadden willen hebben.

Kleurrijke en grappige details

We willen niet alleen kleur geven aan ons huis, waarom niet de kans grijpen om het een beetje originaliteit en gevoel voor humor te geven? Er zijn veel nuttige en leuke objecten die onze ruimtes uit de algemene classificatie zullen halen.

Gekleurd meubilair

Of het nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is, wie zegt dat het meubilair in neutrale kleuren moet zijn? Als we het lef hebben om kleur te gebruiken in de grootste meubels in onze ruimtes, zoals banken, tafels of bedden, moeten we er rekening mee houden dat we moe kunnen worden, dus laten we ervoor zorgen dat we tinten kiezen die we zo leuk vinden dat dit niet gebeurt.

Trillende kleuren

Als we felle kleuren willen die dat gevoel van vibratie geven, dan kiezen we voor de intense of fluor tinten, die door verschillende objecten en details in de decoratie worden verwerkt.

Tapijten

Als we geschokt zijn door kamers in neutrale tinten, kunnen we altijd een beroep doen op tapijten met kleurrijke motieven. We kunnen ze als uitgangspunt nemen voor het palet en dat de rest van het textiel en meubilair vergezellen.

Voor de kleintjes

Kinderkamers moeten altijd heel vrolijk zijn. Het is het beste om ze de nodige dosis kleur en plezier te geven, te beginnen met het beddengoed. Een andere ingenieuze manier is om dozen in heldere tinten te kopen die niet alleen een decoratieve waarde hebben, maar ook erg handig zijn voor het opbergen van speelgoed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *