Hoe strepen in de decoratie op te nemen en ze er sensationeel uit te laten zien

Gestreepte tapijten

In woonkamers, eetkamers, slaapkamers, badkamers en stoppen met tellen zien gestreepte tapijten er prachtig uit. Dit zwart-wit model met strepen in 3 willekeurig gerangschikte blokken doet zijn werk: deze vrij smalle ruimte er veel breder uit laten zien.

Strepen in de slaapkamer

Strepen in de slaapkamer kunnen op verschillende manieren worden verwerkt. In dit geval werd het gebruikt op de deken aan de voet van het bed, op de kussens en op de ronde mat voor de stoel. Deze details hier en daar maken deze kamer veel interessanter.

In coatings

Er is een manier om de coatings zo te gebruiken dat ze strepen op de muren creëren. Dit is wat werd gedaan met de tegels van deze badkamer, van verschillende breedtes, die lijnen in hun voegen creëren en ook voor textuur zorgen.

Strepen en kleuren

Strepen kunnen allerlei kleuren bevatten, zoals we eerder vermeldden. In dit geval speelt een nogal nautisch motief, zoals witte en marineblauwe strepen, met de opname van een helder geel, dat zorgt voor vibratie en intensiteit.

Gestreept behang

Gestreept behang is een klassieker van klassiekers. Het ziet er altijd goed uit, het brengt veel elegantie in elke ruimte en, zoals we al zeiden, het kan ruimtes groter laten lijken. In deze slaapkamer zorgt het behang ervoor dat de plafonds hoger lijken. De combinatie van parelgrijs met wit is delicaat en past bij de rest van de decoratie, zonder een te opvallend contrast te creëren.

Strepen op de vloer

Of het nu met een soort bekleding is of met vinylvloeren, de strepen op de vloer brengen hun magie over op de bases. Het wordt aanbevolen om ze zo te gebruiken dat ze het ruimtegebrek compenseren. Als een kamer erg smal is, moet de oriëntatie aan de overkant zijn. Als de ruimte daarentegen kort aanvoelt, hebben we er strepen langs.

Discrete aanrakingen

Als we gewoon een motief willen kiezen dat gestileerd is en bij vrijwel elke stijl past, maar met alles, dan kunnen we kussens of dekens gebruiken, zodat bepaalde hoeken een beetje trillen.

Streeptypes

Niet alle strepen zijn hetzelfde en er zijn veel motieven op gebaseerd. Dit vloerkleed laat ons zien hoe strepen kunnen worden gebruikt om iets gecompliceerdere en visueel ingewikkelde patronen of patronen te creëren.

Strepen op het terras

Strepen zijn ideaal voor het decoreren van buitenruimtes. Het is een van de meest populaire motieven op stoffen die worden gebruikt op balkons en terrassen, zoals verschillende soorten canvas. Strepen kunnen worden gebruikt in rechte of zigzaglijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *