Overwin angst en angst met deze 4 mentaliteitsverschuivingen

Ten eerste, om te leren hoe je angst en angst kunt overwinnen, moet je nadenken over enkele situaties die je onderbewustzijn ertoe hebben gebracht dit begrip te vormen – iedereen is anders, en je hersenen hebben deze reactie alleen voor jou gecreëerd vanwege iets dat het hoorde, zag , of voelde in het verleden.

Hypnose

Een van de meest effectieve manieren om je onderbewustzijn te herprogrammeren, is door middel van hypnose. Het is een trance-achtige toestand, vergelijkbaar met meditatie, waar je kunt communiceren met je onderbewustzijn en het positieve suggesties kunt geven.

Creatieve visualisatie

Begin met mediteren. Uiteindelijk, hoe meer je oefent om jezelf te kalmeren, hoe beter je erin zult zijn. Visualiseer jezelf in de staat waarin je zou willen zijn. Zie jezelf rustig, gelukkig en vol vertrouwen leven – bekijk het tot in detail. Besteed elke dag wat tijd aan dit met een goede soundtrack en je zult zien dat je gedachten en je mentaliteit gaan veranderen.

Verander uw taal

Stop met je te identificeren met angst en angst. Als je ooit hebt gezegd: ‘mijn angst’, ‘ik ben een angstig persoon’ of ‘het is gewoon zoals ik ben’, dan bezit je het. Angst en angst zijn NIET wie je bent – het is gewoon iets dat je doet, en dat is oké.

Zelfpraat

Wist je dat je geest zal geloven dat het waar is, alles wat je er voortdurend tegen zegt? Als je jezelf elke dag vertelt dat je slecht spreekt in het openbaar of dat je altijd angstig wordt op het werk, wat denk je dan? Dat is precies wat er gaat gebeuren.

Laatste gedachten

Dit zijn echte, beproefde methoden die niet alleen angst verminderen, maar u ook zullen helpen deze voorgoed te overwinnen. Je brein is kneedbaar en het kan veranderen. Je hoeft het alleen maar te vertellen hoe je het wilt en lief voor jezelf te zijn. Je bent maar een mens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *