Tips voor zomerschoonheid

Gebruik niet-comedogene producten. Niet-comedogene schoonheidsproducten zijn ontworpen om de poriën niet te verstoppen, wat kan leiden tot irritatie en puistjes.

Blijf gehydrateerd met goede schone / biologische producten. Een trouwe vochtinbrengende routine kan zoveel heilzame dingen voor je huid doen.

Exfolieer op het juiste moment – en overdrijf het niet! Het helpt je niet alleen om een ​​frisse nepbruinheid te behouden (wanneer je dode huidcellen afschilferen, zal de oude kleur eraf komen), maar zachte exfoliatie van het gezicht helpt je huid vrij te houden van verstopte poriën en een beter canvas voor make-up te creëren toepassing.

Aloë kan in de zomer je nieuwe beste vriend zijn. Het is een bekende ontstekingsremmer die ook hydraterende verlichting biedt. Het aanbrengen van producten die aloë vera bevatten na blootstelling aan de zon zal uw huid kalmeren en kalmeren, waardoor u veel minder snel die vreselijke schilferige droogte zult ervaren die met de zomer gepaard gaat.

Investeer in vochtinbrengende crèmes die op de natte huid werken wanneer ze het beste worden opgenomen. Sla de rehydratatie na het baden niet over! Veel merken maken nu bodywashes die hydratatie bieden via hun olie-ingrediënten, waarvan je er vele aanbrengt voordat je je handdoek afdroogt.

Koop zonnebrandmiddelen van hoge kwaliteit. Kijk verder dan de SPF en koop zonnebrandmiddelen van hoge kwaliteit met veilige ingrediënten. Breng elk uur of zo opnieuw aan, en als u een duik in het water neemt, breng dan opnieuw aan wanneer u uitstapt. Water trekt de zon aan (zoals sneeuw), waardoor een verblinding ontstaat die zonnebrand kan veroorzaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *