The Lips Speak Volumes

Vulstoffen

Met een marge van vijftig op één zijn vulmiddelen het meest populaire type verbetering van de lippen. Waarom? Het is goedkoop, snel, er is geen herstel nodig en het is omkeerbaar. Omkeerbaarheid lijkt misschien een slechte zaak bij plastische chirurgie, maar dat is het niet. Het is iets goeds. In zekere zin kunnen patiënten een look proberen met vollere of opgetilde lippen voordat ze iets kopen. Sommige van mijn meer artistieke patiënten raken erg betrokken bij behandelingen en geven me precies aan waar ik de vulstof moet plaatsen en hoeveel ik moet gebruiken. In feite is het waarschijnlijk de enige procedure voor plastische chirurgie waarbij de patiënt tijdens de behandeling bij het creatieve proces kan worden betrokken.

Gestructureerde implantaten

Een nieuw product dat de plaats van de lipchirurgie stormenderhand heeft veroverd, is het PermaLip-implantaat van Surgisil. Ik hou erg van deze prothetische lipversterkers. Het zijn permanente, zachte, squishbare implantaten die heel natuurlijk aanvoelen en goed worden verdragen door patiënten. Ze worden ingebracht via een paar kleine incisies in de mondhoek. De manier waarop ik het implantaat inbreng, is een beetje vies voor de niet-chirurg om naar te kijken, en dat is precies waarom ik het op live televisie deed.

Incisionele technieken

Hoe kun je lippen voller maken door iets uit te knippen? Het slaat nergens op, toch? Nou, het gaat meer om het herschikken van weefsel dan om het weg te snijden. We doen soms V tot Y flap-vooruitgang. Dat is wanneer ik kleine insnijdingen maak aan de binnenkant van de lip waar de lip tegen de tanden wrijft en een deel van het rode deel van de lip naar buiten draai. Dit zorgt voor een vollere, pulpierere lip. Een andere incisie techniek is het wegsnijden van de huid: de directe en indirecte liplift.

Ik weet dat al deze informatie over lippen veel te slikken is, en misschien daarom trainen plastisch chirurgen al zoveel jaren. Mijn advies is, als je vollere, meer jeugdige lippen wilt om je buitenkant te laten passen zoals je van binnen voelt, probeer dan eerst een van de tijdelijke technieken. Als je er dan van houdt, hou er dan voor altijd van met een van de permanente technieken. Een kissable kisser is binnen handbereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *