Schoonheidstips om te onthouden

Welke reden uw aankoop van schoonheid of investering tegen veroudering ook motiveert, hier zijn enkele eenvoudige dingen om te onthouden:

De duurste op de markt is niet altijd de beste. Vaak kunnen producten zeer nauw in formulering zijn, maar gewoon anders verpakt. Sommige producten hebben schonere ingrediënten en een beter leveringssysteem.

Koop uw huidverzorging wanneer er gratis geschenkpromoties zijn, zodat u eerst gratis monsters kunt proberen om er zeker van te zijn dat u geen allergische reacties heeft.

Een keer per maand een gezichtsbehandeling dwingt u niet alleen om stil te zitten; het brengt het bloed in beweging wat erg goed is voor je huid.

Ons dieet verschijnt helaas op onze gezichten! Let op wat je eet en vermijd dieetdrankjes en fastfood. Denk aan het oude gezegde: ‘Je bent wat je eet.’ Het is waar!

Slaap is de goedkoopste vorm van een anti-verouderingsproduct! Zorg ervoor dat je 8 uur slaap krijgt als je kunt.

Alcohol, medicatie en roken van sigaretten kunnen ook vroege tekenen van veroudering bevorderen.

Onze moeders gebruikten items uit de keuken voordat er mooie producten verkrijgbaar waren bij de cosmetische balie. Soms kan een klein beetje olijfolie of kokosolie de pijn van droge handen of voeten verlichten.

De schoonheidsruimte wordt groen en slimme bedrijven doen mee. Groene kenmerken zijn alleen ondergeschikt aan werkzaamheid, geschiktheid en een prijs-kwaliteitverhouding in de besluitvorming van consumenten, en zijn eigenlijk belangrijker dan lage prijzen en sterke merknamen, volgens de resultaten van het schoonheidsenquête van 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *