Richtlijnen voor uw “perfecte dieet”

Koolhydraatarme maaltijden. Afgezien van sommige atleten, suggereren veel gezondheidswerkers dat ongeveer 80% van uw maaltijden zou moeten neigen naar een lager of ‘langzamer’ koolhydraatgehalte.

1/2 bord vol groenten. Je koolhydraten moeten voornamelijk uit groenten komen. Dit betekent dat u uw broodje en friet vervangt door slawrap en een dubbele kant van gebakken broccoli. Gemakkelijk!

Eiwit. De absoluut beste tot nu toe bekende eetlustremmer is eiwit. Het herstelt ook weefsels en houdt energie vast als geen ander. Geef prioriteit aan en budget voor hoogwaardige eiwitten, vooral als het van dierlijke oorsprong is. Plantaardige eiwitten zoals bonen, linzen en zaden tellen ook mee!

Niets uit een tas of een doos. Waarschijnlijk geen nieuw advies voor u, maar houd bij hoeveel snacks u eet die voorverpakt zijn … vervang die door groenten en dipsaus, gekookte eieren, zelfgemaakte suikerarme trailmix … echt voedsel.

Beperk alcohol tot 2 dagen per week. Speciaal voor vetverlies; Max. 1-2 drankjes Niets verhindert vetverlies zoals alcohol. Als een suikerachtige toevoeging aan ons dieet met een gemiddelde van 7 calorie├źn per gram, kan het uw lichaam gemakkelijk in de vetopslagmodus brengen.

Het geheim achter de bovenstaande richtlijnen is niet zozeer dat het je het “perfecte dieet” biedt (nog steeds de moeite waard om te volgen omdat perfect niet bestaat!), Maar het zet je lichaam juist op voor een betere spijsvertering, verhoogde stofwisseling voor vetverbranding en verbeterde ontgifting.

Dieet is de basis van gezondheid, dus het moet een prioriteit zijn. Gelukkig, in tegenstelling tot sommige levenssituaties en milieutoxines, is dit iets dat we kunnen beheersen. Houd deze eenvoudige richtlijnen in gedachten om uw gezondheid gemakkelijk te verbeteren en te behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *